trik2 dribble pes20

trik2 dribble pes2011 ps2 drible di PS2/3, XBOX, maupun PC sama aja, yang penting pemain kita punya drible speed n drible accuracy yg cukup bagus (75 keatas), terus dia juga punya skill quck turn (ato semacamnya yang berkaitan dengan kemampuan berbelok). udah…itu doank yg penting

Gimana ya caranya diving di PES 2011?eken atas analog kanan+kiri…ada kok di command listnya.
ato kalo mau gampang, pake aja link feint yg udah disediakan.
cheat winning eleven

for other cheat download here

Download Cheat Winning Eleven

trik2 dribble pes20

About

Roisun Kubangcalingcing

Tagged with: , , ,
Posted in ps2 / winning eleven, Winning eleven cara curang
One comment on “trik2 dribble pes20

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Winning Eleven's Stats
  • 8,715,499 Gamers Coming
BELAJAR BISNIS EASY
DAFTAR ISI
Recent Cheat
Statistic
%d bloggers like this: